Här är jag!


Din fotograf på Smålänska höglandet. Jag är en lantis som bor utanför Nässjö i Småland. Närheten till både större staden Jönköping och djupa, mysiga skogen gör att vi tycker att vi bor helt perfekt!


Det är härifrån mitt företag utgår och jag strävar efter att bli din lokala fotograf i Småland! Ibland reser jag längre för bröllop, så hör av dig även om det gäller utanför smålandet.


När jag var liten ÄLSKADE jag att titta i min mormors alla fotoalbum. Där fanns bröllopsbilder på släkt och vänner, platser min mormor och morfar bott på, bilder på min mamma som liten och ett foto på huset där min mormors barndomshem brann ner. De kunde inte rädda något. En del av min berättelse försvann också där för det finns inga bilder från mormors barndom.


Nu lever vi kanske i ett överflöd av digitala bilder. Men vilka kommer du sätta i ett album och visa de som kommer efter dig? Bilderna från idag kommer berätta om din och din familjs historia decennier framåt. Låt mig vara med och skapa berättelsen med er!

Ångra dig inte


Att investera i en fotografering kan kännas som ett stort åtagande just nu. Men tänk att slippa säga som en god vän till mig vars barn nu är 20+ år:

"Vi har inga ordentliga bilder på barnen eller familjen från när de är små. Och det ångrar vi verkligen".

Fråga kostar ingenting


Har du en fundering? Eller vill höras mer personligt innan du bokar en fotografering? Hör av dig med en gång! Det är så lätt att skjuta upp - men att fråga nu är gratis. Välkommen att skicka ett meddelande nedan!