Självporträtt och gravidporträtt i ett

Josefin och Carl-Hugos bröllop

Sjöbloms bröllop

Brandts bröllop

14 april 2018
En lördag i april for jag till Västerås för att fota och skratta tillsammans med dessa ljuvliga två! På deras bröllop i maj får jag äran att fånga ögonblicken de aldrig vill glömma. Det kan inte bli annat än succé med ett fantastiskt härligt, glatt och förälskat par som dessa!

27 mars 2018
Om en månad gifter sig detta fantastiska par. Elvira och Benjamin har frågat om jag vill fota deras bröllopsporträtt och det ska bli en sann glädje och ära. För att förbereda oss och känna lite på varandra hade vi förra lördagen en provfotografering, solen och snön förgyllde stunden med sin närvaro och gav ett härlig ljus till bilderna. Elvira och Benjamin, jag önskar er lycka till med de återstående förberedelserna inför ert bröllop och äktenskap, och ser fram emot att...

27 november 2017
En blåsig och solig september dag sa dessa två JA till varandra i Gamleby i Småland. Vilken glädje att få vara med! Det var en sann fröjd att fota deras porträttbilder på bröllopsdagen. Tack Esther och Sebbe för förtroendet!


23 september 2017
Johannes och Elin gifter sig snart och jag ska fota deras bröllop! Förra veckan gjorde vi en provfotografering för att värma upp och hitta varandra på varsin sida av kameran (även om jag har fotat dem innan). Fint väder och en förälskat par är goda förutsättningar för en rolig fotosession! Det andra paret är Ulrik och Hanna, vars bröllop jag fotade i början av juni. Dessa bilder är från en fotografering som vi gjorde i maj, och som inte kommit ut riktigt här på bloggen...

13 augusti 2017
I år var jag fotograf på Festivalen Frizon. Ett väldigt utmanande och roligt uppdrag på Sveriges i särklass härligaste festival. Dock har jag bara varit på kanske 2-3 olika festivaler, men ändå. Rekommenderas helt enkelt! Fler bilder från festivalen från mig och de övriga tre suveräna fotograferna finns på Frizons facebooksida.

Visa mer