Hej hallå!


 

Bakom kameran och bilderna finns ju också en fotograf. Även om bilderna och minnena är viktiga så får vi inte glömma värdet av en god relation mellan fotografen och dig! Därför vill jag att du lite smått ska lära känna mig också.

 

Så, Beatrice Edlund här. 

 

Jag är en redig smålänning med nyfödd fascination för blommande dahlior. Ätbara grönsaker och knoppande blommor i en härlig blandning är min dröm att skapa här i precis lagom stora byn Esperyd utanför Nässjö. Strukturmänniska är jag också, framförallt i mina idealiska visioner men också till stor del i vardagen om du frågar min make Christian. Han är för övrigt den som lockar fram skrattet i mig som ingen annan! 

 

 

 

I augusti 2020, mitt i corona och när sommarvärmen äntligen hade kommit tillbaka, gifte jag mig med min Christian! Jag vet vad det innebär att ställa om, planera om, skrota genomarbetade checklistor och meddela gäster tråkiga besked. Men vi gifte oss ändå och det bland massa andra tips är det bästa råd jag kan ge - gör det oavsett!

 

Med erfarenheten av att klättra över taggtrådsstaket och undvika koblajor i brudklänning och klackar, så vet jag värdet och vikten av hjälp att undvika att trasa eller skita ner klänningen innan vigseln, men framförallt vänner och människor som är närvarande i stunden. Som lever i minnet när det skapas, inte bara för att det ska se bra ut i efterhand. 

 

Hm, sa jag att jag gillar organisation och checklistor?


Och fotografi! Det är ju en fantastisk konstart! Jag som sällan kallat mig själv för en typisk kreativ själ, har ändå så länge jag kan minnas älskat att fånga både ögonblick, minnen, färger och former genom kamerans lins. Och någonstans har jag förstått att det är berättelser det handlar om. Om du gillar känslan och stilen här på hemsidan, så kanske det är din berättelse som är nästa jag får vara med och berätta.

 

Investeringen för framtiden

Att boka en fotograf för att fånga din berättelse är en investering. Du kan slappna av, vara i nuet och veta att stunden fastnar på bild. Minnena får färger, former och konturer som hjälper dig att senare återberätta kärleken, känslan, personerna. 

Jag har två olika prisnivåer på alla porträtt- och bröllopsfotograferingar. Den lägre erbjuder jag till den som uppger och kan intyga att denne är student eller arbetslös (för bröllop/par räcker att en person kan intyga detta), som en hjälp för att vem som helst oavsett livssituation ska ha möjlighet att boka en fotograf. 


Varmt välkommen att höra av dig via kontaktformuläret!
Ibland strular det - skicka då ett mail direkt till hej@beafoto.se istället. 

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.