Vilka är ni?


Vill du om 20 år ångra att ni inte tog några ordentliga bilder på familjen eller barnen? Inte?


Jag lovar att er story är värd att berätta. Berätta om den intensiva men ljuvliga tiden ni är i nu med småbarn, berätta om kärleken som strålar från era ögon som nyförlovade, berätta om bubblan med en ny liten varelse i ert hem (må vara bebis eller hundvalp). Just er story kan få liv i ljus, färger, former - bilder som berättar er historia för dem som kommer efter er.


Så vilka är ni? Hör av dig och börja berätta så gör vi det tillsammans!

Vem är jag?

Beatrice Edlund

På landet utanför Nässjö i Jönköpings län, finns en fotograf som gärna berättar just er story. Som vill hjälpa er att om tio år slippa ångra fotograferingen ni inte gjorde... Jag finns här. Jag gör den. Jag berättar.

Mer om fotografen

"Vilka fina bilder!! Tack tack tack!! Så ljust och vackra färger. Du är så grymt duktig Bea! Detta är de finaste bilderna vi har på familjen ❤ tack från hjärtat för dom bilderna!"

—Johanna


Boka


Att skicka iväg ett meddelande är inte en permanent bokning. Så hör av dig! Jag svarar på frågor, ställer några till er och kollar upp om er önskan passar att berättas av mig. Känns allt bra för båda parter hittar vi datum, jag skickar ett avtal som ni får godkänna och först då är en bokning gjord! Inför en familjefotografering skickar jag också med en liten guide med tips för att underlätta för er.

Fota


Vi ses på bokade tiden för fotograferingen. Utomhus eller hemma hos er (Jönköpings län) spenderar vi sedan en stund för att komma i ordning och sedan guidar jag er med lekar och uppdrag genom fotograferingen. För att en härlig upplevelse ger också de bästa bilderna!

Är det barn med så låter vi dem få ha sin tid och sitt space, ofta vill även en blyg eller envis vara med när alla andra har roligt!

Leverans


Ni får en tjuvkik på bilderna via ett webbgalleri tillsammans med fakturan inom om vecka. Resterande bilder levereras via samma webbgalleri efter ca 4 veckor, både hög- och lågupplöst för både utskrift och användning på webben! När ni fått bilderna i "handen" är de era att använda som ni vill! Vid all användning på nätet/sociala medier ska jag dock taggas.

DIIN INVESTERING

Familj

° ca 60 minuter
° upp till 6 pers (hör av er om ni är fler personer för prisförslag)
° vi möts hos mig i Nässjö
° jag guidar er med lekar och uppdrag för genuina bilder
° digital guide med mina personliga tips och råd
° minst 40 bilder

2500 kr

Familj Lifestyle

° ca 60 minuter
° avslappnade bilder hemma hos er
° digital guide med mina personliga tips och råd
° minst 40 bilder
° endast inom Jönköpings län (utanför Nässjö kommun tillkommer resekostnad)

2500 kr

Par

° 30/60 min
° förlovning, 10-årsjubileum, förälskade... anledningarna är många att föreviga er relation
° vi möts hos mig i Nässjö
° jag guidar er vid behov
° mina personliga tips och råd inför klädval
° minst 30 bilder

1700/2200 kr

Nyfödd

° ca 30-45 min fotografering (plus tid för amning osv)
° max 2 månader men helst 1-3 veckor gammal
° hemma hos er inom Jönköpings län (utanför Nässjö kommun tillkommer resekostnad)
° digital guide med mina personliga råd och tips
° minst 30 bilder

2000 kr


Vad drömmer du att berätta om?

Tryck på knappen nedan, fyll i kontaktformuläret, dela av er berättelse och ställ dina frågor. Hjälp dig själv att inte ångra dig.