Är ni på väg att gifta er? Grattis! Förhoppningsvis finns det lite pirr i magen och en förväntan kring det som komma skall. Bröllopet i sig är ett fantastiskt och viktigt tillfälle i livet, men överlåtelsen och stabiliteten som ett äktenskap innebär är verkligen något mäktigt! Kanske har ni nyligen kikat på förlovningsringar, eller så har ni till och med bokat catering och blommor - oavsett var i planeringsstadiet ni är så är det alltid läge att fundera på vilken fotograf som är rätt för just ert bröllop!

 

Bröllopsdagen kan se ut på lika många olika sätt som det finns par. Idag är det inte lika viktigt med speciella etiketter eller traditioner för hur ett bröllop ska se ut eller genomföras. Jag älskar det personliga och nytänkande! Därför är upplägget under varje prispaket endast ett exempel för att få en bild av vad man kan hinna med på motsvarande timmar. Hur ni lägger upp er dag är upp till er och jag hakar gärna på både beprövade och pionjära varianter!


Jag vill vara er kompis under den vackraste dagen i ert liv


Det är viktigt att ha förtroende för den person som, förutom din partner, kanske följer dig mest och närmast under denna stora dag. Därför erbjuder jag att träffa er både digitalt och fysiskt innan bröllopsdagen. Så att ni är trygga med mig. För förtroende är en förutsättning för trygghet, och trygghet behövs för att kunna slappna av - och det är mitt mål att hjälpa er med!


"... Att då ha en riktigt begåvad fotograf som Bea som tog bilder av ögonblick jag inte ens hann uppfatta är guld. Så fina bilder som fångade den magiska känslan under festen."

—Elina & Jonathan


FRÅN IDAG TILL BILDERNA I ER HAND

Är vi rätt för varandra?


Det är inte bara två personer som ska klicka inför bröllopet. Klicket med fotografen är också viktigt!

Har ni kikat runt på hemsidan? Gillar ni bilderna? Har ni läst om mig och hur jag jobbar? Känns det rätt i magen? Kan ni svara JA på dessa frågor så är det dags att skicka iväg en förfrågan eller ett mail med de eventuella frågor som ännu är obesvarade.

Bokning & förberedelse


När jag fått er förfrågan och ert datum är ledigt i min kalender så bokar vi in ett fysiskt eller digitalt möte. Jag vill möta er och höra om era tankar, planer och önskningar inför bröllopet och fotograferingen.

Efter mötet skickar jag ett avtal att signera och en faktura på bokningsavgift 25 %. Det är en garanti att jag är bokad för er, och för mig att ni vill ha mig med!

Provfoto & bröllopsdag


I lagom tid innan gör vi en provfotografering runt Nässjö, där vi får känna på varandra och kameran. Och ni får bilder såklart!

Sen kommer bröllopsdagen! Om möjlighet finns kommer jag ha rekat fotoplatser dagen innan och kommer väl förberedd att ge er en fantastisk upplevelse och vackra bilder! Jag kommer glädjas och fira med er och era gäster!

Leverans, betalning & användning

Inom ett par dagar får ni en tjuvkik på 5-10 bilder via ett webbgalleri, dessa får ni såklart använda med en gång! Samtidigt skickas en faktura på resterande 75 % av avgiften.

Inom ca två månader skickar jag era bilder på ett vackert USB-minne. Alla bilder får ni använda på sociala medier med taggning/länkning till mig, till tackkort, förstoringar eller på det sätt ni önskar fortsätta att berätta storyn om er bröllopsdag.


ER INVESTERING

BRÖLLOP TOLV

° Provfotografering i Nässjö
° 12 h fotografering
° Från förberedelser till dansgolvet
° Tjuvkik 5-10 bilder inom 2-3 dagar
° Samtliga utvalda bilder levererade på USB
° Personligt utvalda fotoplatser
° 40 utskrifter 10x15
° Resa inom hela Sverige

29.000 kr

BRÖLLOP SJU

° Provfotografering i Nässjö
° 7 h fotografering
° Tjuvkik 5-10 bilder inom 2-3 dagar
° Samtliga utvalda bilder levererade på USB
° 20 utskrifter 10x15
° Resa inom Nässjö kommun

18.000 kr

BRÖLLOP FYRA

° Provfotografering i Nässjö
° 4 h fotografering
° Tjuvkik 5-10 bilder inom 2-3 dagar
° Samtliga utvalda bilder levererade på USB
° 20 utskrifter 10x15
° Resa inom Nässjö kommun

12.000 KR

Bröllop FYRA kan endast bokas för bröllop september-april, eller tidigast 4 månader innan bröllopsdatumet maj-augusti.

Tiden innebär alltid sammanhängande timmar. Paketen är exempel, du kan utgå från ett paket och lägga till valfritt antal timmar för 2500 kr/h.


Sker bröllopet utanför Nässjö kommun ingår totalt 10 mils resa, sedan tillkommer reseersättning på 35 kr/mil eller faktiskt biljettkostnad (förutom paket TOLV där all resa ingår). Bokar du mitt största paket kan kostnad för hotellnatt ev tillkomma, beroende på var ni gifter er.

FAQ

Hur många bilder får vi?

A.Alla av mig utvalda bilder ingår och levereras till er redigerade, både hög- och lågupplösta. Jag garanterar minst 40 bilder per timme jag fotograferar. Men nästan garanterat får ni betydligt fler än så!

Vad innebär provfotograferingen?

A.Om ni bokar mig för att föreviga er bröllopsdag, alla paket, så får ni en extra fotografering på köpet! Den innebär att ni kommer till mig i Nässjö, ni får känna på hur det är att stå framför kameran och att ha mig bakom. Poängen är att ni på bröllopsdagen ska kunna slappna av när ni möter mig och under porträttfotograferingen, för att ni har gjort just det en gång innan och ni vet hur jag jobbar.

Kan vi få fler eller färre timmar?

A.Mina bröllopspaket är de vanligaste alternativen bland timmar som brudpar vill ha - men det går jättebra att utgå från ett paket och lägga till de ytterligare timmar ni önskar för 2500 kr/h. Det går även bra att lägga till timmar på plats under dagen!

HAR DU FLER FRÅGOR ELLER ÄR REDO ATT SKICKA EN FÖRFRÅGAN?

INGA FRÅGOR ÄR DUMMA FRÅGOR!