Skapa minnen...

Vad har du kvar från den tid du lever nu om 10 år? eller om 60? Jag tycker att minnen bäst bevaras genom bilder och tycker fortfarande om att ta fram fotoalbumen från både min och mina föräldrars barndom. Men även om vi fotar mycket själva idag till digitala fotomappar, hur många av de där bilderna fångar hela familjen eller er båda med förälskad blick i kombination med ljuvlig omgivning och magiskt ljus? De spontana skratten och familjekänslan? Låt mig hjälpa er att skapa det.

 

Det kan vara en förlovning, ett professionellt porträtt på dig själv, barnen och hela familjen eller kanske du och bästa kompisen. Vad än önskemålet är är jag gärna med och skapar minnena tillsammans med dig eller er!

Porträtt liten

30 min fotografering

Minst 20 bilder

Klädguide

Tips för ev barn som är med på fotograferingen

Gratis ombokning vid sjukdom eller dåligt väder

 

Levereras digitalt via molnbaserad tjänst

 

990/1390 kr

Porträtt stor

60 min fotografering

Minst 40 bilder

Klädguide

Tips för ev barn som är med på fotograferingen

Gratis ombokning vid sjukdom eller dåligt väder

 

Levereras digitalt via molnbaserad tjänst

 

1490/1990 kr


Till båda porträttpaketen tillkommer resa utanför Nässjö kommun med 25kr/mil.

Varför är det två olika priser?

Jag har två olika prisnivåer på alla porträtt- och bröllopsfotograferingar. Den lägre erbjuder jag till den som uppger och kan intyga att denne är student eller arbetslös (för par/familj räcker att en person kan intyga detta), som en hjälp för att vem som helst oavsett livssituation ska ha möjlighet att boka en fotograf.